viernes, 22 de abril de 2016

Bolardos

PILONS

pilons
Els pilons són pals de petita alçada, generalment fabricats de pedra, alumini o ferro; i hule. Els pilons són ancorats a terra per impedir el pas de vehicles.
Generalment es troben en fileres per evitar l'aparcament de vehicles a les voreres, o perquè no entrin en zona de vianants. També solen ser utilitzats per comerços en els aparadors per evitar el robatori de vehicles.
Els nostres pilons són fabricats a hule de la més alta qualitat i són excel·lents per no fer mal als vehicles així com també proveeixen una màxima facilitat per a la seva instal·lació, són lleugers i es troben fabricats en una sola peça per conferir al producte una resistència més gran.
Els pilons d'hule no generen despeses de manteniment ja que són resistents a la intempèrie, i no es quarteren pel sol ni la humitat, a més són molt fàcils de netejar i emmagatzemar en cas de desinstal.
Característiques i Beneficis
  • Excel·lents pals d'hule per voreres i estacionaments
  • Resisteixen la intempèrie i als raigs UV
  • N'hi ha prou amb esbandir per netejar-los
  • Fàcil d'instal·lar, amb orificis prefabricats
  • Fabricació especial per a zones d'alt trànsit
aplicació
  • Concret i asfalt


Equipo para gimnasio

Equip per a gimnàs

Quan parlem de l'equip per a gimnàs, cal saber on es va a practicar l'exercici, si a casa o en un centre esportiu. Si estem muntant a casa nostre propi gimnàs és important tractar de reunir totes les màquines necessàries per assolir els nivells físics que desitgem. Per gimnasos a casa les màquines polivalents, que combinen la funcionalitat de diverses màquines, són una forma d'estalviar diners en l'equip.
Gym matsSi vols controlar el pes i perdre alguns quilos, o per contra si el que està buscant és tenir un aspecte musculós, però li resulta incòmode anar al gimnàs, pot preparar a casa un lloc per exercitar-se. Gràcies a les últimes tècniques d'exercitació del cos amb peses, guanyés més força i augmentés la resistència. Però per obtenir un resultat més ràpid en el seu entrenament, hi ha una gran varietat d'equips per a gimnàs on triar. Un pot escollir entre comprar una estació d'entrenament, que serveix per treballar diferents parts del cos, o per contra pot adquirir múltiples màquines per a cadascuna de les seves necessitats.

Si bé la majoria dels equips li permetran realitzar dotze a quinze exercicis de gimnàstica diferents, hi ha aparells que tenen una major versatilitat i que l'ajudaran a dur a terme fins a seixanta tipus diferents d'exercicis. Això ens facilita el disposar d'un lloc per entrenar a la nostra llar, però no oblidi que ha de tenir en compte l'espai que necessita i que aquesta classe de màquines pesen i són molt aparatoses, no oblidi protegir el pis amb un tapet especialment dissenyat per a la pràctica de gimnàstica, a més aquest tipus de tapet o catifa li proporcionés una superfície més segura per a la pràctica dels exercicis.
ioga mat
Atès que gairebé tot el treball d'exercitació per a les cames, l'esquena, els braços i el pit pot ser cobert per un mínim de dues màquines per a gimnàstica, el trobar una que treballi tot el cos és bastant útil. Es pot dir que resulta més econòmic i alhora que factible si està pensant practicar esport d'alt rendiment a casa. Un altre avantatge d'aquests equips d'alt rendiment és que no ocupen molt espai físic a casa seva. Un pot treballar fàcilment a casa i no preocupar d'anar al gimnàs públic diàriament.
No ho oblidi, mantingui un estàndard de seguretat alt, ja que això evitarà possibles lesions o accidents.

martes, 19 de abril de 2016

Cóctel Commonwealth

Si crees que su nombre es difícil de pronunciar intenta decirlo 3 veces seguidas y cuando hayas bebido al menos 3 de ellos en menos de 10 minutos, jaja, o mejor hazlo jugando a Glopgame. El mundo de los cocteles es altamente creativo, ya que depende del tipo de alcohol que se use para realizar dicho brebaje, los hay de todos tipos: dulces, amargos, picantes, secos, flameables y altamente intoxicantes, sin importar cuál es el de tu preferencia siempre habrá un coctel con tu nombre en él, sin embargo, recientemente se ha hecho un descubrimiento sobre cuál es el cóctel más difícil de preparar en el mundo, dando como resultado el nombre de: El Commonwealth; te aseguramos por muy conocedor de cócteles que seas, este nombre te tomó por sorpresa.

El cóctel Commonwealth fue creado como tributo a los Juegos de la Commonwealth, los cuales tuvieron lugar este año en Glasgow (Escocia, Reino Unido), su record radica en que logró posicionarse como el coctel con más ingredientes en el mundo, y es que para su realización el coctelero conocido como Mal Spence (que trabaja en Kelingrove Café) uso en total 71 piezas de fruta escogidas cuidadosamente de todos los rincones del mundo. Cuando se le preguntó sobre estas 71 piezas el bartender amablemente explicó de donde provenían algunas: “De África: en Botsuana, la Garra del diablo; de Malawi, el cacao; en Ruanda, la papaya; por Sudáfrica, el roobus; en Zambia, la acedera. Del continente americano, en las Bermudas, el arábica y los granos de café, por Canadá, el logan Berry; de Guyana, el azúcar. Del continente asiático, por Bangladesh, el jujubi; de Brunei Darussalam, el durian en fruta; de Malasia, la galanga; de Singapur, el rambután. Por los lados del Caribe, en Anguilla, el mango; por Barbados, la fresa; de Dominica, la hoja de guava; de Jamaica, el okra. Por Europa, de Inglaterra, la Manzana roja, de la Isla de hombres, las patatas; del Norte de Irlanda, el bog Rosemary; desde Gales, el cotoneaster. Finalmente de Oceanía y Australia, aniseed myrtle y por New Zealand, el manuka honey. Además de todo lo anterior, mezclé 50ml de whisky escocés, 25ml zumo de limón, 20ml dandelion&burdock, mitad de un mango y Rambután.

La forma de preparar este delicioso (y sobretrabajado) cóctel es tan simple como preparar una margarita, solo hay que juntar los 71 ingredientes (si los encuentras todos y de los lugares que ya especificó que provienen) en una coctelera, ciérrala bien, suma un poco de hielo a la mezcla y bate enérgicamente durante 2 o 3 minutos consecutivos, se sirve en una copa de cóctel estilo margarita y se le coloca una cereza como decoración.

La dificultad de este cóctel sin duda lo hace merecedor de un galardón en el libro de records guinnes, pero nos preguntamos si algo tan complicado vale la pena probarlo; sorprendentemente las personas que asistieron al evento cuestionaron la mezcla de sabores que usó Spence, pero una vez que disfrutaron del sabroso cóctel alabaron dicha mezcla, hasta lo bautizaron con el nombre de “El cóctel del mundo”, por contener ingredientes provenientes de los 5 continentes.